Test per a un benestar complet

L’estat de salut del teu organisme pot veure’s alterat pels teus hàbits i estil de vida, i amb els anys poden aparèixer unes certes malalties o patologies.

Les proves de benestar són eines essencials per a avaluar i millorar la salut integral de les persones, abastant tant l’aspecte físic com el mental. Aquestes proves ajuden a identificar àrees que requereixen atenció, proporcionant una visió completa de l’estat de salut i facilitant l’adopció d’hàbits saludables per a aconseguir un millor benestar.

Reserva oavrica, ña clave de la fertilidad

Ο Estudi de salut

Revisió mèdica completa
L’estudi de salut analitza en profunditat diferents valors per a obtenir una idea completa del teu estat de salut, amb l’objectiu de detectar de manera precoç possibles malalties o patologies.

Realitzar-se de manera periòdica (almenys una vegada a l’any) l’estudi de salut ajuda a conèixer el teu estat de salut i pot ajudar a prevenir l’aparició d’unes certes malalties que comencen a manifestar-se al llarg dels anys, i que poden aparèixer segons els teus hàbits i estil de vida.

Disposem de dues opcions de la prova: Standard i Advanced.

Comprar
Reserva oavrica, ña clave de la fertilidad

Ο Estudi dona Advanced

Com està el teu organisme?
L’estudi dona advanced aporta informació de valor per a conèixer l’estat de salut del cos de la dona, a més d’un estudi hormonal i de deficiència de vitamina D. L’estudi es realitza a partir d’una anàlisi de mostra de sang i orina.

És recomanable dur a terme aquest estudi complet almenys una vegada a l’any, i no sols en pacients amb patologies, sinó també a mode de revisió i control en dones que no tenen cap símptoma mèdic.

Amb els resultats de l’estudi dona advanced podrà identificar factors de risc i influir positivament en ells per a millorar la seva salut i el seu benestar.

Comprar
Reserva oavrica, ña clave de la fertilidad

Ο Estudi home Advanced

Com està el teu organisme?
L’estudi home advanced aporta informació de valor per a conèixer l’estat de salut del cos de l’home, a més d’un estudi hormonal, estudi prostàtic i de deficiència de vitamina D. L’estudi es realitza a partir d’una anàlisi de mostra de sang i orina.

És recomanable dur a terme aquest estudi complet almenys una vegada a l’any, i no sols en pacients amb patologies, sinó també a mode de revisió i control en homes que no tenen cap símptoma mèdic.

Amb els resultats de l’estudi home advanced podràs identificar factors de risc i influir positivament en ells per a millorar la teva salut i el teu benestar.

Comprar
Reserva oavrica, ña clave de la fertilidad

Ο Estudi del colesterol

Salut cardiovascular
El colesterol és una substància cerosa semblant al greix que es troba en la sang i en totes les cèl·lules del cos. El cos necessita una mica de colesterol perquè les cèl·lules i els òrgans es mantinguin saludables, però un excés de colesterol és perjudicial per a la salut.

L’estudi del colesterol es realitza per a determinar si el colesterol és elevat i estimar el risc d’atacs cardíacs i altres formes de malaltia cardíaca, així com malalties dels vasos sanguinis.

Comprar
Reserva oavrica, ña clave de la fertilidad

Ο Estudi hormonal dona

Comprova el teu estat d’hormones
L’estudi hormonal de la dona advanced és una prova completa clau per a comprovar l’estat de salut hormonal de la dona i valorar els nivells d’hormones femenines que regulen el cicle menstrual, que poden determinar certes patologies com són l’ovari poliquístic (SOP), la infertilitat o la resistència a la insulina (HOMA).

L’estudi es realitza mitjançant l’anàlisi d’una mostra de sang per a comprovar els valors de les hormones reproductives i verificar si existeixen alteracions en el cicle ovàric o problemes de fertilitat, així com canvis hormonals.

Comprar
Reserva oavrica, ña clave de la fertilidad

Ο Estudi vitamina D

Tens deficiència de vitamina D?
Les vitamines són substàncies que el teu cos necessita per a créixer i funcionar amb normalitat. La vitamina D és essencial per a tenir els ossos i les dents saludables, ja que ajuda al cos a absorbir el calci. També ajuda a mantenir els músculs, nervis i sistema immunitari funcionant correctament.

L’estudi mesura el nivell de vitamina D a la sang per a verificar si el teu cos té suficient vitamina D per a funcionar bé. La prova és útil per a detectar nivells baixos de vitamina D a la sang, per a poder tractar-lo amb suplements abans que apareguin problemes de salut.

Comprar
Reserva oavrica, ña clave de la fertilidad

Ο Estudi preoperatori

Estudi bàsic preoperatori
El perfil preoperatori recopilarà tota la informació necessària sobre el teu estat de salut abans d’una intervenció quirúrgica. Això permet estimar els riscos i prendre les mesures de seguretat necessàries abans de la cirurgia.

L’estudi preoperatori és una anàlisi de sang que cal realitzar durant el procés preoperatori, com a pas previ i indispensable en una cirurgia. Aquest anàlisi permet fer-se una idea de l’estat de l’organisme i detectar possibles problemes de coagulació que poden provocar una hemorràgia o una trombosi durant l’operació.

Comprar
Últimes notícies relacionades