fbpx

Test d’intolerància a la Sacarosa

Test d’intolerància a la Sacarosa

95,00 

El test d’autopresa d’intolerància a la sacarosa és una prova d’aire exhalat per a la detecció d’aquesta intolerància alimentària. Es tracta d’una prova d’hidrogen i/o metà exhalat (o test de l’alè) per a la detecció ràpida d’aquesta intolerància.

ON M’HO FAIG ?

 

 

SKU: 16710 Categories: , ,

Descripció

Què és?


Hi ha molts tipus de sucre, el més comú dels quals és la sacarosa, també coneguda com a sucre de taula, sucre granulat o simplement sucre. La sacarosa és un sucre natural que es troba en diverses quantitats en plantes com fruites, verdures i fruits secs.

La sacarosa pot ser un sucre natural o sucre afegit segons la seva font. Es considera un sucre natural quan el consumim directament de aliments vegetals integrals. Es considera sucre afegit quan el consumim de aliments i begudes envasats als quals se’ls ha afegit sacarosa durant la fabricació. La intolerància a la sacarosa és una malaltia poc coneguda, deguda a la manca de l’enzim anomenat sacarasa.

El test d’alè per a la detecció d’intolerància a la sacarosa és la prova d’aire expirat més sensible del mercat. Es tracta d’una prova d’hidrogen i/o metà expirat (o test de l’alè) per a la detecció ràpida en l’organisme d’aquesta intolerància alimentària.

La prova consisteix a administrar per via oral una quantitat controlada de sacarosa i recollir l’aire expirat en diferents temps (cada 30 minuts), per determinar la quantitat d’hidrogen i/o metà exhalat a través de l’alè.

Els símptomes


Els símptomes relacionats amb una malabsorció o intolerància a la sacarosa poden ser variats. Principalment són de tipus gàstric o intestinal, i entre els més comuns s’inclouen els següents:

  • Nàusees
  • Vòmits
  • Diarrea
  • Gasos
  • Dolor abdominal
  • Distensió gàstrica

Per a qui està indicat?


El test de l’alè per al diagnòstic d’intolerància a la sacarosa està especialment indicat per a persones amb sospita clínica d’aquesta intolerància a causa dels seus símptomes després de consumir un aliment que contingui sacarosa.

Què inclou el kit?


  1. 8 tubs per a les mostres d’aire exhalat obtingudes a través de l’alè. Cadascun etiquetat amb el temps corresponent de bufada.
  2. Palleta per bufar dins dels tubs.
  3. Un sobre amb el preparat de Sacarosa.
  4. Formulari que haurà de completar amb les seves dades i els símptomes que pugui presentar durant la realització de la prova.

Informació per el/la pacient:


  • És fonamental llegir detingudament les “Indicacions prèvies” i les “Instruccions de presa de mostra” abans de realitzar la prova.
  • És necessari realitzar la prova en dejú de 12-14 hores.
  • La durada de la prova és d’aproximadament 2-3 hores (175 minuts).
Indicacions prèvies
Instruccions de presa de mostra

Procés


transport-carrier-safe-panell-portadors-de-malalties-genetiques

Realització de la prova a un centre Cerba.

Realització de la prova: 8 mostres d’aire expirat obtingudes a través de l’alè.

Recepció i anàlisi de la mostra al nostre laboratori.

Enviament de l’informe de resultats en 10 dies laborables.

Què inclou l’informe?


  1. L’informe inclou els paràmetres analitzats i indica si s’han detectat alteracions en algun d’ells (posiu/negatiu).
  2. Descripció i interpretació dels paràmetres analitzats.
  3. Breu resum dels resultats de la prova.

Els resultats de l’estudi es mostren com a positius o negatius en intolerància a la sacarosa i es mostren amb una corba dinàmica que haurà de ser interpretada per un especialista que conegui el teu historial clínic, especialment si algun dels resultats es mostra com a positiu.

Com funciona?


Tria cuidar-te.


Paga de forma segura.


Ves a un centre Cerba.


Consulta els teus resultats online.

Go to Top